Hopp til hovedinnhold

Prosjektstilling- økonomi og energi!

Gruppebilde av ansatte i Agenda. Rad foran med mennesker som sitter på en benk og smiler, og folk som står bak og smiler.
Bli en del av dette laget!

Tankesmien Agenda har en ledig prosjektstilling fra februar til september for å bidra med utredningsarbeid, research og kunnskapsformidling om spørsmål knyttet til energi og økonomi.

Vi søker deg som er selvstendig, analytisk og evner å sette deg inn i komplekse spørsmål. Du bør videre være skrivefør og kan gjerne ha et hjerte for formidling.

Tankesmien Agenda er en partipolitisk uavhengig tenketank for det moderne sentrum-venstre som jobber med politisk analyse og politikkutvikling, er til stede i det offentlige ordskiftet og formidler kunnskap om politiske saker og prosesser.

Oppstart for vil være så raskt som mulig, tentativt i begynnelsen av februar. Frist for å søke er 15. januar, men vi vil behandle søknader fortløpende.

Ta kontakt med fagsjef Andreas C. Halse for spørsmål: Andreas@tankesmienagenda.no

Søknad sendes stilling@tankesmienagenda.no

Publisert: . Sist oppdatert: .

Bli Agendapartner

Vi trenger deg for å løfte debatten

Tankesmien Agendas oppgave er å styrke det offentlige ordskiftet gjennom kunnskapsformidling, utredninger, meningsutveksling og forslag til nye politiske løsninger. Vi trenger din hjelp for å fortsette jobben. Vi appellerer til deg som synes en fri, faktabasert og freidig samfunnsdebatt er et gode!

Mange mennesker som sitter i et rom og lytter til et foredrag.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Unngå å gå glipp av noe! Få de siste oppdateringene fra oss rett i innboksen din.