Hopp til hovedinnhold

Sommerjobb i Tankesmien Agenda?

Smilende mennesker som står på en rekke

Ønsker du en sommerjobb hvor du får jobbe med analyse, politisk nytenkning og arbeid for å utvikle sentrum-venstre i norsk politikk? Tankesmien Agenda søker to prosjektmedarbeidere til sommervikariat 2024, med varighet etter avtale på mellom 4 og 8 uker, i tidsrommet mai til august.

Vi søker deg som er selvstendig, analytisk og evner å sette deg raskt inn i komplekse spørsmål og formidle dette på en forståelig måte.

Som prosjektmedarbeider i Tankesmien Agenda vil du bistå med å skrive policynotater, skrive tekster, gjøre research, planlegge og gjennomføre interne og eksterne arrangementer og eventuelt annet arbeid som er relevant i virksomheten. Arbeidsdagen vil kjennetegnes av utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et godtog inkluderende fagmiljø.

Vi søker deg som

  • Er analytisk, selvstendig og selvgående, og har stor arbeidskapasitet.
  • Har høyere utdanning eller annen relevant bakgrunn eller arbeidserfaring, for eksempel fra arbeid i politisk parti eller interesseorganisasjon.
  • Har politisk forståelse og samfunnsengasjement.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Tankesmien Agenda er en partipolitisk uavhengig tenketank for det moderne sentrum-venstre som jobber med politisk analyse og politikkutvikling, er til stede i det offentlige ordskiftet og formidler kunnskap om politiske saker og prosesser. 

Arbeidssted er Youngs gate 7 i Oslo. Det vil også være noe mulighet for fjernarbeid.

Tankesmien Agenda er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen og arbeidsoppgaver ved behov.

Søknadsfrist: 01.03.2024

Ta kontakt med nestleder Hannah Gitmark for spørsmål: Hannah@tankesmienagenda.no

Søknad og CV sendes til stilling@tankesmienagenda.no, og merkes med «sommerjobb + navn»

Publisert: . Sist oppdatert: .

Bli Agendapartner

Vi trenger deg for å løfte debatten

Tankesmien Agendas oppgave er å styrke det offentlige ordskiftet gjennom kunnskapsformidling, utredninger, meningsutveksling og forslag til nye politiske løsninger. Vi trenger din hjelp for å fortsette jobben. Vi appellerer til deg som synes en fri, faktabasert og freidig samfunnsdebatt er et gode!

Mange mennesker som sitter i et rom og lytter til et foredrag.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Unngå å gå glipp av noe! Få de siste oppdateringene fra oss rett i innboksen din.