Agenda søker rådgiver


Er du opptatt av politikk, samfunn og kommunikasjon? Agenda søker rådgiver i 100 prosent fast stilling.

Er du selvgående, strukturert og har stor arbeidskapasitet? Liker du å dykke ned i komplekse temaer og finne ut av hvor det trengs nye politiske løsninger? Liker du å koble ulike folk og miljøer og drive formidlingsarbeid? Er du vant til å bidra der det trengs og har lyst å jobbe i et dynamisk og utfordrende miljø i krysningen mellom fag, politikk og kommunikasjon? Da kan dette være jobben for deg!

Tankesmien Agenda er en partipolitisk uavhengig tenketank på sentrum-venstresiden i norsk politikk. Tankesmien Agenda skal bringe mer kunnskap inn i den offentlige debatten, sørge for at vi diskuterer de viktige sakene og foreslå nye politiske løsninger. Rådgiveren bidrar til dette gjennom utredningsarbeid, ved å skrive notater, gjennomføre prosjekter i samarbeid med eksterne partnere, arrangere debatter og møter og gjennom formidling i media og sosiale medier. Vi jobber tett opp mot fagbevegelsen og LO er vår største eier. Vi deltar i det offentlige ordskiftet, produserer notater, filmer og podkaster, arrangerer møter, konferanser og seminarer, og holder kurs og foredrag. Våre rådgivere deltar hyppig i samfunnsdebatten i radio, TV og aviser.

I stillingen som rådgiver vil du blant annet få ansvar for følgende oppgaver:

- utrede og gjennomføre analyser

- produsere notater

-bygge nettverk med relevante fagmiljø, akademia, politikk og fagbevegelse

- skrive kronikker og innlegg

- planlegge møter og debatter

- bidra i formidlingsarbeid skriftlig og muntlig

Du må ha følgende kvalifikasjoner og erfaringer:

- har jobbet med analyse og utredning

- har politisk teft og god forståelse for politikk og samfunn

- har jobbet med formidling, skriftlig og muntlig

- setter høye krav til kvalitet

- er sosial og omgjengelig

- har en selvstendig og strukturert arbeidsmetode

- har gjerne jobbet med spørsmål knyttet til ulikhet, næringspolitikk, arbeidsliv, økonomi, velferd, eller klima og energi

- har gjerne politisk erfaring

Vi søker deg som har ambisjoner på vegne av samfunnsdebatten. Både utdanning og erfaring vil bli vektlagt. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Dette er en heltidsstilling som rapporterer til nestleder i Tankesmien Agenda. Du vil imidlertid jobbe tett med alle i organisasjonen. Vi tilbyr en viktig jobb med interessante utfordringer, rom for læring og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

Send kortfattet søknad og CV til stilling@tankesmienagenda.no. Kandidater med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Det samme gjelder kandidater med funksjonsnedsettelser. Søknadsfrist er mandag 10.januar.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med nestleder Hannah Gitmark, hannah@tankesmienagenda.no, eller klubbleder Hilde Nagell, hilde@tankesmienagenda.no.Forrige
Norge trenger friske tanker og ideer
Back To Top