Agenda Rådgivning

Tone Foss Aspevoll blir ny daglig leder i Agenda Rådgivning


Hun håper på et nært samarbeid med fagbevegelsen i 2021.

Tone Foss Aspevoll har vært med på å etablere Agenda Rådgivning, som er et selvstendig datterselskap av Tankesmien Agenda, siden oppstart i 2018. Nå overtar hun stillingen som daglig leder, etter Marit Brandt Lågøyr.

– Jeg gleder meg til å lede et viktig kommunikasjonsmiljø for fagbevegelsen, organisasjoner og andre viktige samfunnsaktører. 2021 blir et spennende år, hvor kommunikasjonsarbeid blir ekstra viktig. Stortingsvalget og koronapandemien gjør det nødvendig å jobbe strategisk for å få synlighet og gjennomslag. Her har vi mye innsikt og erfaring å bidra med, sier Aspevoll.

Aspevoll (f. 1972) som har hovedfag i medievitenskap fra Universitetet i Bergen, og masterkurs i ledelse fra BI, har bakgrunn fra presse, organisasjonsliv og politikk. Hun har jobbet som kommunikasjonssjef i Barneombudet, informasjonsleder for SV på Stortinget og i Bellona, og som journalist og nyhetssjef i Klassekampen.

– Vi er veldig stolte over å få Tone Foss Aspevoll i førersetet for Agenda Rådgivning. Hun har den kompetansen og erfaringen som trengs for å løfte Agenda Rådgivning videre, slik at flere viktige stemmer får plass i samfunnsdebatten, sier Sigrun Aasland, styreleder i Agenda Rådgivning.


Forrige
Norge trenger friske tanker og ideer
Back To Top