Hopp til hovedinnhold

Krig, krise og konflikt: Er dialog nøkkelen?

En gul boks i midten med arrangements informasjon. På høyresiden er det to portrettbilder av menn. På venstesiden er det to kvinner.
Nobel Peace Center, Oslo
Gå til arrangementet på Facebook

Arrangeres av/med

Gratis arrangement!Norge har i lang tid vært kjent for en utenrikspolitikk som vektlegger dialog som et sentralt virkemiddel. Men hvordan har dette prinsippet blitt praktisert, og har det levert resultater? Dette er spørsmål som blir stadig viktigere i lys av pågående konflikter, både i Midtøsten og Ukraina. Hvordan kan Norge aktivt bidra til å fremme dialog mellom partene i slike konflikter? Og hvordan håndtere spenningene, som disse konfliktene skaper her hjemme i Norge, gjennom polarisering og harde fronter?

Vi inviterer deg til panelsamtale med erfarne aktører på feltet:

  • Kai Eide, yrkesdiplomat med lang fartstid fra en rekke land
  • Ingrid Vik, spesialrådgiver fra Utsyn - Senter for sikkerhet og totalforsvar
  • Chro Borhan, dialogekspert ved Nobels Fredssenter
  • Sylo Taraku, rådgiver i Tankesmien Agenda og forfatter

Sammen vil vi utforske hvordan dialog kan være et avgjørende verktøy for Norge, både som en part i internasjonale konflikter og som en mekanisme for å håndtere og redusere spenninger og polarisering her hjemme. Bli med oss for en innsiktsfull samtale om hvordan dialog kan bidra til å fremme fred, forståelse og samarbeid, både nasjonalt og internasjonalt.

Arrangementet er et samarbeid mellom Nobels Fredssenter og Tankesmien Agenda.

EN DEL AV KVELDSÅPENT MUSEUM
Nobels Fredssenter inviterer til Kveldsåpent museum hver onsdag. Da har vi åpent til 21:00 og holder omvisninger i utstillingene 17:15 og 19:15. Hver onsdag skjer det også noe spennende i vårt arrangementsrom Mandela.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Unngå å gå glipp av noe! Få de siste oppdateringene fra oss rett i innboksen din.