Hopp til hovedinnhold

Studentene spør: Utenriksministeren svarer // Spørretime med Anniken Huitfeldt

arrangementsplakat med utenriksministeren
Chateau Neuf, Storsalen
Gå til arrangementet på Facebook

Tankesmien Agenda og Det Norske Studentersamfund inviterer til «Studentene spør: utenriksministeren svarer» på Chateau Neuf!

Uganda har vedtatt en anti-homolov som innebærer dødsstraff, båtflyktninger mister livet i Middelhavet, konflikten i Israel og Palestina pågår enda, klimaendringene rammer de fattigste landene hardest og Cuba har sluppet markedskreftene løs. Samtidig er det krig i Europa. I en urolig virkelighet, hvordan går det med regjeringens ambisjon om en utenrikspolitikk som skal ivareta norske interesser og være forankret i Hurdalsplatformens verdier?

Spørsmålene er mange, er du ute etter svar?Vi ønsker alle oslostudenter velkommen til å møte utenriksminister Anniken Huitfeldt i Storsalen på Chateau Neuf, 16. august. Der skal Huitfeldt svare på det du lurer på om norsk utenrikspolitikk og arbeid.

Arrangementet innledes med en uformell samtale mellom utenriksminister Huitfeldt og leder i Agenda, Trygve Svensson om den utenrikspolitiske situasjonen og livet som utenriksminister.Deretter blir ordet gitt til deg i publikum, for å stille utenriksministeren de spørsmålene du måtte ha.I ånden til Stortingets spørretime vet ikke Huitfeldt hvilke spørsmål som vil bli stilt, og får ikke betenkningstid.

Har du et spørsmål klart allerede? Send det inn via dette skjemaet.

Arrangementet er gratis og åpent for alle oslostudenter.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Unngå å gå glipp av noe! Få de siste oppdateringene fra oss rett i innboksen din.